ShippingWatch

Norden tvinger CO2 ned med hjælp fra NGO

D/S Norden har siden 2008 nedbragt rederiets CO2-udledninger markant og lagt arbejdet offentligt frem gennem Carbon Disclosure Project. Nordens resultater er så fyldestgørende, at de har fået en 17. plads i NGO'ens Carbon Performance Leadership Index.

Siden 2008 har D/S Norden hvert år indberettet rederiets fremskridt indenfor reduktion af CO2-udledningen fra ejede skibe til den grønne NGO Carbon Disclosure Project (CDP). NGO'en bruges af en stor gruppe institutionelle investorer som en del af vurderingen af investeringspotentialet i virksomheder, og gode resultater kan derfor være mange penge værd i investeringer.

"Vi prøver ikke at løbe fra, at vores skibe med fossile brændstoffer som drivkraft har en negativ påvirkning af miljøet. Men vi arbejder konstant på at begrænse brændstof-forbruget. Dels gennem tekniske tiltag, som hele tiden bliver mere og mere effektive, dels ved altid at sejle med den rigtige fart – det vi kalder right steaming, som kommer både miljøet og Nordenss bundlinje til gode. Alle disse miljømæssige initiativer fortæller vi åbent om i vores årlige CSR-rapport. Det er helt naturligt for os også at stille disse oplysninger til rådighed for CDP, som vi ved bliver brugt af investorer – også dem, der har investeret i eller overvejer at investere i Norden," siger Ulla E. Nielsen, CSR-director i Norden, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs