ShippingWatch

Clarkson: Havne er bedre investering end rederier

Investeringer i havne og terminaler giver et bedre afkast, end hvis man sætter sine penge i container- eller bulkskibe. Det viser en opgørelse fra Clarkson Capital Markets, der har sammenlignet de to investeringstyper, skriver Lloyd's List.

Foto: Hanjin

Indtjeningen på havne- og terminalinvesteringer er mere modstandsdygtig over for branchens svingninger, end hvis pengene er sat i skibe. Det vurderer Clarkson Capital Markets ifølge Lloyd's List på baggrund af en sammenlignende analyse af investeringer i skibe over for investeringer i havneinfrastruktur.

"For førende højkvalitetsdrift af terminaler forventer vi ikke en stejl nedgang i anvendelsen af dem og i tariffer. Vi ser forretningen i havneterminaler som et godt sted at sætte penge i en tid som en nedadgående spiral," lyder det fra Clarkson Capital Markets.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs