ShippingWatch

Drewry: Skjulte værdier i store havneselskaber

Værdierne i verdens tolv store havneselskaber er ikke tilstrækkeligt belyst i selskabernes aktiekurser. Selskaberne er i for høj grad blevet sidestillet med krisen i den internationale shippingindustri, siger David Wilson, leder af Drewry Equity Research.

Foto: Maersk Line

Værdierne i verdens største havneselskaber er ikke tilstrækkelig belyst og afspejles ikke i selskabernes aktiekurser. Det mener David Wilson, leder af det globalt anerkendte britiske analysehus Drewrys nye "ben",  Drewry Equity Research:

"De globale havne er i for høj grad blevet sidestillet med den generelle krise i shipping, og aktierne i de børsnoterede havneselskaber har ikke klaret sig særlig godt de sidste 12 måneder trods den kendsgerning, at det er ganske stabile forretninger. Derfor er der nogle uoverensstemmelser i markedet, som vi ser frem til at påpege. Hver eneste af de 12 globale havneselskaber har nogle upsides i forhold til værdisætningen, som vi ikke synes er ordentlig belyst," siger David Wilson til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs