ShippingWatch

Ejner Bonderup starter i Norden 22. oktober

Tidligere tørlastchef i J. Lauritzen, Ejner Bonderup, skal starte i Norden som tørlastchef den 22. oktober. Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse.

Ejner Bonderup starter som chef for rederiet D/S Nordens tørlastaktiviteter den 22. oktober. Det oplyser D/S Norden, der i juni offentliggjorde, at rederiet havde ansat den tidligere tørlastchef for J. Lauritzen.

D/S Nordens direktion vil herefter bestå af adm. direktør Carsten Mortensen, finansdirektør Michael Tønnes Jørgensen, koncerndirektør og leder af koncernsekretariatet Martin Badsted, koncerndirektør og leder af tørlastafdelingen Ejner Bonderup og koncerndirektør og leder af tankafdelingen Lars Bagge Christensen.

Rederiet oplyser i øvrigt, at Group Senior Vice President og chef for Norden Shipping (Singapore) Pte. Ltd., Peter Borup, har opsagt sin stilling. Som følge heraf konstitueres Jakob Bergholdt, Director Accounts & Finance, Norden Shipping (Singapore) Pte. Ltd. som chef for Norden Shipping (Singapore) Pte. Ltd.

RITZAU FINANS

Norden ansætter Ejner Bonderup som ny tørlastchef 

Lauritzen har "ingen kommentarer" til Bonderups farvel 

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs