Shipping-analytikere i partnerskab om havne

Det københavnsk-baserede analysehus SeaIntel og The Global Institute of Logistics (GIL) indgår partnerskab og øger dækning af de globale havne, oplyser de to selskaber i en fælles pressemeddelelse.

Analysehuset SeaIntel med base i København har indgået en partnerskabsaftale med The Global Institute of Logistics (GIL) med henblik på at styrke dækningen af de globale havne.

De to selskaber oplyser i en fælles meddelelse, at de vil etablere en fælles platform med udveksling af viden om havne og infrastruktur rundt om i verden, der har betydning for hele shippingindustrien.

Samarbejdet sigter på at skabe et effektivt grundlag for havne og udvikling af deres egne strategier, påpeger CEO og partner i SeaIntel, Lars Jensen.

De to selskaber vil i fællesskab og løbende producere årlige rapporter  om emner, der har betydning for handlen, herunder Automotive Terminal Operations, Vessel Call, Port Management, Beneficial Cargo Owners og Cruise Terminal Operations.

SeaIntel Maritime Analysis blev etableret for ca. to år siden med fokus på containerindustrien og ledes af Lars Jensen, tidl. analytiker i A.P. Møller - Mærsk. The Global Institute of Logistics (GIL) blev etableret i 2003 med rådgivning af bl.a. havnemyndigheder, rederier og andre maritime supply chain organisationer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også