ShippingWatch

Alphaliner: Stor usikkerhed for hele 2012

Der var markante forbedringer i regnskaberne for 2. kvartal blandt de store containerrederier, viser en gennemgang, Alphaliner har foretaget. Men der er betydelig usikkerhed om resultaterne for hele året.

Foto: Hanjin

De store containerrederier havde samlet set en lille fremgang i 2. kvartal 2012 på gennemsnitlig plus én procent på driften i forhold til det foregående kvartal, hvor det gennemsnitlige driftsresultat var negativt med minus 12 procent. Det viser en gennemgang, Alphaliner har foretaget af de i alt 18 containerrederier, der har fremlagt kvartalsregnskaber.

Hvordan årets samlede resultat udvikler sig for containerflåden er til gengæld noget mere flygtigt, konstaterer Alphaliner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs