ShippingWatch

Carsten Mortensen: Vækstteam er god proces i svær tid

Dialogmødet omkring det maritime vækstteams anbefalinger var endnu et skridt i en arbejdsproces, der skaber vækst i en ellers hård tid for branchen. Det siger Carsten Mortensen, formand for det maritime vækstteam og Danmarks Rederiforening, til ShippingWatch.

Carsten Mortensen er godt tilfreds oven på dialogmødet omkring det maritime vækstteams forslag torsdag. Det siger formanden for vækstteamet og Danmarks Rederiforening til ShippingWatch.

"Det var et godt dialogmøde på trods af, at eksporterhvervene som udstyrsvirksomhederne er i en svær tid og shippingbranchen er i en ualmindeligt svær tid. Så jeg synes, at det generelt set blev positivt modtaget. (...) Det tror jeg også, at man politisk erkender. Det er det rigtige initiativ, der er blevet taget. Fra erhvervets side er vi villige til at arbejde positivt, når der ligger en endelig handlingsplan," siger Carsten Mortensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs