ShippingWatch

Carsten Mortensen: Vækstteam er god proces i svær tid

Dialogmødet omkring det maritime vækstteams anbefalinger var endnu et skridt i en arbejdsproces, der skaber vækst i en ellers hård tid for branchen. Det siger Carsten Mortensen, formand for det maritime vækstteam og Danmarks Rederiforening, til ShippingWatch.

Carsten Mortensen er godt tilfreds oven på dialogmødet omkring det maritime vækstteams forslag torsdag. Det siger formanden for vækstteamet og Danmarks Rederiforening til ShippingWatch.

"Det var et godt dialogmøde på trods af, at eksporterhvervene som udstyrsvirksomhederne er i en svær tid og shippingbranchen er i en ualmindeligt svær tid. Så jeg synes, at det generelt set blev positivt modtaget. (...) Det tror jeg også, at man politisk erkender. Det er det rigtige initiativ, der er blevet taget. Fra erhvervets side er vi villige til at arbejde positivt, når der ligger en endelig handlingsplan," siger Carsten Mortensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs