ShippingWatch

Stort fald i Shanghais containertrafik

Aktiviteten i Shanghais havn er dalet med 7,1 pct. i august i år i forhold til august sidste år. Det er det største fald på årsbasis siden oktober 2009.

A.P. Møller - Mærsk og containertransportindustrien har fået nyt fra verdens største containerhavn i Shanghai, idet tal fra tal fra Shanghai International Port Group (SIPG) viser, at containertrafikken her faldt til 2,606 mio. teu i august. Det er tilbagegang på 7,1 pct. i forhold til august i fjor, og det var dermed det største fald på årsbasis siden oktober 2009.

År-til-dato er 21,31 mio. teu blevet håndteret i havnen, viser tallene fra SIPG, hvilket kun 1,4 pct. højere end i 2011. Aktiefokus beskrev torsdag i sidste uge i VIP-listen, at containertrafikvæksten i august i de otte største kinesiske havne endnu engang viste en aftagende vækst, og at det øger bekymringerne for fragtrateudviklingen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs