ShippingWatch

Mærsk-konkurrent skærer i Asien-Europa kapacitet

Sydkoreanske Hanjin Shipping, der konkurrerer med A.P. Møller - Mærsks containerrederi, Maersk Line, og dets partnere vil skære i kapaciteten på ruterne mellem Asien og Europa i vintersæsonen, så der blot være fire afgange ugentligt mod tidligere fem.

Foto: Hanjin

Sydkoreanske Hanjin Shipping vil sænke antallet af ruter mellem Asien og Europa. Det skriver Bloomberg News, der bemærker, at de endelige detaljer for planerne præsenteres senere.

Containerrederierne har kunnet notere faldende fragtrater på netop ruterne mellem Asien og Europa over de seneste uger, og et af de afgørende problemer er overkapacitet, som presser raterne i bund, hvis rederierne ikke opretholder et vist prisniveau i fællesskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs