ShippingWatch

Medie: Bunkerpriser presser tankrater op

De stigende bunkerpriser gør det muligt for ejere af VLCC-skibe i Den Arabiske Golf at sætte fragtpriserne højere. Det viser en ugerapport fra Braemar Seascope, skriver Hellenic Shipping News.

Det ser bedre ud for fragtraterne på tank, fordi bunkerpriserne stiger og mange redere forholder sig afventende. Mange redere har på nuværende tidspunkt bestemt sig for ikke at sejle med det forhåndenværende gods, fordi raterne simpelthen er for lave, og det kan være med til at hive raterne op, skriver Hellenic Shipping News med Braemar Seascopes som kilde.

"Stædige befragtere har været i stand til at bruge ældre, ikke lige så godkendte enheder i stedet for at betale den påkrævede præmie for mere moderne skibe. Som ugen skred frem har lasterne fået mange tilbud, men mest i håb om, at de svagere skibe ville afstå fra at springe tidligt på. Der har været tegn på, at nogle befragtere har besluttet sig for at fastsætte fremtidige lastpositioner, der dækker en eventuel upside på markedet ved slutningen af anden del af september. Der er en generel følelse af, at der kunne være en opadgående bevægelse i markedet, ikke på grund af efterspørgsels-spørgsmålet, men simpelthen fordi ejerne er uvillige til at acceptere de gældende ratesatser," står der i Braemar Seascopes rapport.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Et hedt tankmarked får tørlast-investorer på banen, siger Maersk Tankers. Eneti sætter vindplan på hold i USA, Clipper Group i kæmpe handel, Ikea dropper container-strategi, og BW Groups Sohmen-Pao forventer grønne forsinkelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs