ShippingWatch

Maersk Tankers vil flytte Broström til København

Maersk Tankers planlægger at flytte hovedsæddet for tankrederiet Broström fra Gøteborg til København for at forenkle organisationen.

Som et led i at forenkle organisationen og forretningsgangene i Maersk Tankers planlægger rederiet at flytte hovedsædet for det svenske tankskibsrederi Broström fra Gøteborg til København.

Det skulle i givet fald finde sted i perioden fra efteråret 2012 til foråret 2013 og vil påvirke 41 medarbejdere på kontoret i Gøteborg.

Foto: Maersk Tankers
Foto: Maersk Tankers
 

"Vi ønsker at opbygge en organisation, som forsat kan levere en markedsledende værdiskabelse til vores kunder. For at lykkedes med det under de aktuelle svære markedsbetingelser, må vi have så ligetil og effektiv en organisation som muligt. Vi har med succes integreret Broströms forretning og kompetencer med Maersk Tankers, og vi mener, at tiden nu er inde til at tage det næste skridt," siger CEO i Maersk Tankers, Hanne B. Sørensen.

Planen skal nu diskuteres med fagforeningerne. Ifølge Maersk Tankers er målet at kunne genansætte så mange som muligt af Broströms ansatte i København, uden at rederiet dog kan garantere, at det bliver muligt i alle tilfælde.

Nils Smedegaard har "stor tålmodighed" med Maersk Tankers 

Maersk Tankers mindskede tab i andet kvartal 

Maersk Tankers advarer mod nybygningshysteri 

 

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs