ShippingWatch

Thrane & Thrane leverer kommunikationssystemer til Thome

Det dansk-britiske radiokommunikationsselskab Thrane & Thrane har indgået en rammeaftale om at levere kommunikationssystemer til Thome Ship Management.

Foto: Hanjin

Thrane & Thrane har indgået en aftale om at levere kommunikationssystemer (SAILOR FleetBroadband) til Thome Ship Management, der administrerer en flåde på mere end 180 skibe, oplyser Thrane & Thrane i en pressemeddelese.

“Thome er en ledende shippingservices-leverandør, der repræsenterer et stort antal fremragende fartøjer og skibsejere så vi er glade for, at de har valgt SAILOR FleetBroadband og dermed er sikret pålidelig og global opkobling og stemmeopkald,” siger Casper Jensen, vicepræsident for Thrane & Thranes maritime forretningsenhed.

”Dette projekt involverer et stort antal fartøjer fra forskellige skibsejere, så vi bliver nødt til at vide med sikkerhed, at det system, vi har valgt, er nemt at installere og tilbyder en god balance mellem omkostning og ydeevne,” siger Ryan Dalgado, direktør for indkøb og leverandørkæden hos Thome Ship Management.

Aftalen kombinerer modellerne SAILOR 250 FleetBroadband og SAILOR 500 FleetBroadband med airtime packages, som leveres til de fartøjer som Thome Ship Management opererer. Med langt over 25.000 systemer leveret til dato har Thrane & Thrane etableret sig som et af de markedsførende selskaber i segmentet.

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende faciliteter til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs