ShippingWatch

Jacob Meldgaard: Banker og skibsejere bakker 100 pct op

Ifølge Torms CEO, Jacob Meldgaard, er der stadig fuld opbakning fra banker og ejerne af rederiets indchartrede tonnage til den restruktureringsplan, der har været forhandlet om i måneder. Det er kun et spørgsmål om tid, før en aftale kan offentliggøres.

Foto: Mik Eskestad

Intet nyt er godt nyt fra Torm. For hvis man spørger CEO Jacob Meldgaard fra det økonomisk hårdt pressede Torm er det et godt signal til kunder og leverandører, at der fortsat forhandles om en restruktureringsplan for rederiet, og stadig med fuld opbakning fra kreditorerne.

Målet er fortsat at få vedtaget den plan, der blev skitseret på den seneste generalforsamling, og som de 14 banker og en række ejere af indchartret tonnage skal sige god for. Ifølge planen vil banker og timecharter-partnerne få en aktiepost i Torm på 92,5 procent, mens de eksisterende aktionærer vil få en aktiepost på 7,5 procent. Bankerne vil bevilge en kreditfacilitet på 100 mio. USD med forfald om to år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Et hedt tankmarked får tørlast-investorer på banen, siger Maersk Tankers. Eneti sætter vindplan på hold i USA, Clipper Group i kæmpe handel, Ikea dropper container-strategi, og BW Groups Sohmen-Pao forventer grønne forsinkelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs