ShippingWatch

Torm venter stadig på afklaring med bankerne

Torms regnskab for andet kvartal offentliggøres tirsdag, selvom der stadig ikke er kommet en endelig bankaftale på plads. Fem gange i løbet af 2012 har Torm offentliggjort en fondsbørsmeddelelse om, at rederiet forventer at få fornyet sin foreløbige aftale med bankerne om rederiets gæld.

Foto: Mik Eskestad

Fem gange i løbet af 2012 har Torm offentliggjort en fondsbørsmeddelelse om, at rederiet forventer at få fornyet sin foreløbige aftale med bankerne om rederiets gæld. Hver gang er den blevet efterfulgt af en ny pressemeddelelse, hvori rederiets bankgruppe gentager støtten til rederiet, og at der skal findes en langsigtet løsning, selvom det stadig ikke er lykkedes.

Således er fokus også i morgen, hvor Torm offentliggør regnskab for andet kvartal - rederiets gæld på 1,8 mia. dollar og kommentarer til en mulig langsigtet aftale med rederiets 15 banker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs