ShippingWatch

Analytikere om DFDS-regnskab: Det bliver ikke prangende

DFDS kommer ikke til at aflevere et stærkt resultat, når rederiet tirsdag offentliggør regnskab for andet kvartal. Det siger flere aktieanalytikere til ShippingWatch. Der er specielt to ruter og europæisk afmatning, der udfordrer det danske selskab.

Foto: DFDS

Det er ikke ubetinget nemt at være DFDS i disse dage, og det vil også afspejle sig i rederiets regnskab tirsdag, vurderer to aktieanalytikere overfor ShippingWatch. Rederiets arbejdsområde er mærket af afmatningen i Europa, og to af rederiets ruter kan give ledelsen grund til bekymring.

"Det bliver ikke noget prangende kvartal, og resultatet kommer til at falde i forhold til samme 2. kvartal 2011. Det er selvfølgelig påvirket af, at North Sea RoRo får fuld kvartalsmæssig effekt, efter de startede op i første kvartal. Og så er der jo en generel afmatning i Europa blandt andet i Storbritannien, der er et af deres store markeder, samtidig med, at der er opstartsomkostninger på kanalen, hvilket også vil påvirke resultatet," siger aktieanalytiker i Handelsbanken, Dan Togo Jensen, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs