ShippingWatch

Her er selskabet bag Scan-Trans-fusion

Kapitalfonden bag Intermarine, der fusionerer med Scan-Trans, forvalter over ni mia. dollar og har en bred vifte af forretningsområder og services at tilbyde.

Den amerikanske kapitalfond New Mountain Capital, der er majoritetsaktionær i Scan-Trans' fusionspartner Intermarine, varetager investeringer for over ni mia. dollar i en bred række af selskaber, og laver mange andre services.

"New Mountain Capital er generalistist selskab men har også proaktivt udviklet speciel forskningsmæssig og operationel ekspertise i nøje udvalgte "defensiv vækst"-nicher som uddannelse, sundhedspleje, software, forretningsservice, logistik, specialkemikalier, føderale tjenester, medier, forbrugerprodukter, finansielle tjenester og forsikring, miljømæssige tjenester, infrastruktur og energi. New Mountain Capital arbejder systematisk på at opnå ekspertise i yderligere sektorer over tid," skriver selskabet på sin hjemmeside.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs