ShippingWatch

SeaIntel: Containerfragt nåede rekordpålidelighed i juli

En analyse fra SeaIntel Maritime Analysis viser, at pålideligheden på containdriften steg i juli. Samtidig steg andelen af rettidige containerleveringer. Maersk Line er i toppen af pålidelighedspyramiden efterfulgt af Yangming og Hamburg Süd.

Pålideligheden i containerdriften steg fra 81 pct. i juni til 83 pct. i juli, viser en analyse fra SeaIntel. Samtidig steg procentdelen af rettidige containerleveringer fra 64 pct. i juni til 68 pct. i juli. Den øgede pålidelighed og rettidige levering kom flere forskellige fragtruter til gode. Maersk Line var det mest pålidelige containerselskab igen, mens Yangming lå på en andenplads efterfulgt af Hamburg Süd.

På 19 ud af 28 ruter blev containere leveret mere rettidigt i juli, og containerskibene kom mere præcist frem på 16 ud af 28 fragtruter. I alt blev containerne leveret på et rekordhøjt præcisionsniveua i juli på 10 ud af 28 handelsruter. SeaIntel vurderer, at det klart har stor betydning for befragterne, som nyder godt af den stigende pålidelighed i markedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs