ShippingWatch

Analytiker: Nordens iskolde strategi betaler sig

Nordens konservative, men stærke afdækning giver store fordele i forhold til konkurrenterne. På trods af et svagere andet kvartal har rederiet stadig fordele i den makroøkonomiske usikkerhed. Det får Carnegie til at forvente stabilitet, når Norden aflægger halvårsregnskab på onsdag.

Norden lægger sit regnskab frem på onsdag d. 15. august, og aktieanalytiker Stig Frederiksen fra Carnegie Bank forventer sig et lyspunkt i et dry bulk marked, der ellers er præget af negativ udvikling.

"Drybulkmarkedet er hårdt ramt. Det er helt aktualiseret af de dalende eksporttal, vi ser i øjeblikket, og udviklingen af produktiviteten i Kina. Det kommende kvartalsregnskab fra Norden forventes på den baggrund ikke at kunne overraske i lighed med første kvartal. På trods af de faldende fragtrater vil Norden fortsat klare sig bedre end konkurrenterne" siger Stig Frederiksen til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs