ShippingWatch

Fredriksen-selskab sikrer rekordrate for LNG-skib

175.000 USD om dagen vil et af Golar LNGs skibe tjene på at opbevare naturgas i Den Mexicanske Golf i løbet af de 14 dage, skibet er udlejet. Det skriver Bloomberg. Fredriksen-selskabet Golar LNG har i øjeblikket en markedsværdi på 3,2 mia. USD på børsen i New York. (Opdateret).

Golar LNG (GOL), et selskab der kontrolleres af den norske skibsreder John Fredriksen, har ifølge eget udsagn sikret sig en ordre på opbevaring af naturgas i Den Mexicanske Golf til det hidtil højeste rateniveau, der er konstateret på en korttidskontrakt for denne aktivitet. Det skriver Bloomberg.

175.000 USD om dagen vil et af selskabets skibe tjene i løbet af de 14 dage, kontrakten løber, siger Tor Olav Troeim, direktør i et af Fredriksens Bermuda-baserede selskaber. Han afviser over for Bloomberg at oplyse, hvem kunden er.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs