ShippingWatch

Maersk-konkurrents indtjening dykker

Verdens 11. største containerrederi Orient Overseas International (OOIL) præsterer i første halvår et dyk i indtjeningen på trods af en stigende omsætning.

Foto: Hanjin

Det fremgår af selskabets halvårsregnskab torsdag morgen, at Oreint Overseas International på trods af en større omsætning, får en lavere indtjening for første halvår i år.Omsætningen i OOIL steg knap 7 pct. til 3,1 mia. dollar, men på bundlinjen var der kun 117 mio. dollar tilbage - et fald på 33 pct.

"Første halvår var udfordrende med meget lave fragtrater i starten af året, lav vækst i efterspørgslen på øst-vest-ruterne, og en skarp stigning i brændstofpriserne i januar. Heldigvis har der været en markant forbedring i raterne, især på Asien-Europa-ruten, som afbøder noget af den lave efterspørgselsvækst på øst-vest-handelen. På trods af dette opsving i raterne har forretningsklimaet været, og vil sandsynligvis fortsat være, svært og volatilt på grund af de herskende økonomiske forhold og det fortsatte overudbud af kapacitet på de store ruter," udtaler OOIL-formand C.C. Tung i regnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs