ShippingWatch

Storbank: Asiens vækstudsigter intakte

Standard Chartered i Hong Kong er på vej med tocifrede vækstrater på toplinien. Banken føler sig fortsat sikker på udsigterne og udviklingen i Asien,  og mener, at de langsigtede asiatiske vækstudsigter er intakte.

Foto: Maersk Line

Den britiske storbank Standard Chartered, som har base i Hong Kong og størst eksponering mod Asien, har tidligt onsdag morgen fremlagt halvårsregnskab med gode vækstudsigter.

Standard Chartered fik en driftsindtjening på 9,5 mia. dollar i første halvår, hvilket var en fremgang fra 8,8 mia. dollar for samme periode i fjor. Det blev til en rentemarginal på 2,3 pct. Banken fik et overskud på 2,9 mia. dollar i første halvår, hvor analytikerne havde regnet med et overskud på 2,8 mia. dollar. Det nævnes, at banken ikke har nogen eksponering i strukturerede låneprodukter til lokale kinesiske regeringer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs