ShippingWatch

Svenske TransAtlantic går uden om DIS i ny udflagning

Det svenske rederi TransAtlantic, der står bag Viking Supply Ships med hovedsæde i København, udflager en del af flåden fra Sverige til Gibraltar og Holland. Tidligere valgte man at udflage til DIS.

Det svenske rederi TransAtlantic vælger at gå uden om Dansk Internationalt Skibsregister (DIS) og udflage fire skibe fra Sverige til Gibraltar og Holland, oplyser rederiet. Herhjemme er rederiet frem for alt kendt for i 2011 at etablere datterselskabet Viking Supply Ships med hovedsæde i København. Det betød, at rederiet dengang valgte at registrere flere af sine skibe under DIS, primært pga. den danske tonnageskat, men altså ikke i denne omgang.

I alt fire skibe fra TransAtlantics andet forretningsområde, Industrial Shipping med Ro-Ro, bulk og container, bliver nu udflaget fra det svenske skibsregister og lagt under Gibraltar-flag og hollandsk flag, samtidig med at 25 søfolk bliver erstattet med udenlandske søfolk. TransAtlantic har i flere år kæmpet med underskud, og det er i den forbindelse, at beslutningen om udflagning er truffet, forklarer TransAtlantic.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs