ShippingWatch

Minegigant fastholder investeringsprogram

Minegiganten Rio Tinto fastholder trods økonomisk usikkerhed og uro om fremtiden sit investeringsprogram. "Vores investeringsprogram er fortsat modstandsdygtigt over for volatiliteten i markedet," skriver selskabet.

Minegiganten Rio Tinto fastholder trods økonomisk usikkerhed og uro om fremtiden sit investeringsprogram. Udmeldingen kommer i Rio Tintos handelsopdatering for andet kvartal, der viser en fortsat vækst i produktionen.

Produktionen af jern steg med 4 pct. i første halvår, mens kopperproduktionen steg med 5 pct. i andet kvartal. Bauxite og aluminiumproduktionen steg ligeledes i andet kvartal.

"De globale økonomiske udsigter og markedsstemningen forværredes betydeligt i andet kvartal. Vi holder skarpt øje med hastigheden i det amerikanske økonomiske opsving, den fortsatte krise i Eurozonen og resultaterne af den kinesiske regerings indsats for at stimulere økonomien, og disse faktorers indvirken på de markeder, vi opererer i. Vores investeringsprogram er fortsat modstandsdygtigt over for volatiliteten i markedet, da vores projekter er robuste under alle realistiske makroøkonomiske scenarier," skriver administrerende direktør for Rio Tinto Tom Albanese i opdateringen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM forventer kraftigt fald i fragtraterne

Udsigterne for containermarkedet ser noget mere dystre ud i den kommende tid, vurderer franske CMA CGM. Containerrederiet noterede dog stadig vækst på både top- og bundlinje i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs