Minegigant fastholder investeringsprogram

Minegiganten Rio Tinto fastholder trods økonomisk usikkerhed og uro om fremtiden sit investeringsprogram. "Vores investeringsprogram er fortsat modstandsdygtigt over for volatiliteten i markedet," skriver selskabet.
AF RITZAU FINANS

Minegiganten Rio Tinto fastholder trods økonomisk usikkerhed og uro om fremtiden sit investeringsprogram. Udmeldingen kommer i Rio Tintos handelsopdatering for andet kvartal, der viser en fortsat vækst i produktionen.

Produktionen af jern steg med 4 pct. i første halvår, mens kopperproduktionen steg med 5 pct. i andet kvartal. Bauxite og aluminiumproduktionen steg ligeledes i andet kvartal.

"De globale økonomiske udsigter og markedsstemningen forværredes betydeligt i andet kvartal. Vi holder skarpt øje med hastigheden i det amerikanske økonomiske opsving, den fortsatte krise i Eurozonen og resultaterne af den kinesiske regerings indsats for at stimulere økonomien, og disse faktorers indvirken på de markeder, vi opererer i. Vores investeringsprogram er fortsat modstandsdygtigt over for volatiliteten i markedet, da vores projekter er robuste under alle realistiske makroøkonomiske scenarier," skriver administrerende direktør for Rio Tinto Tom Albanese i opdateringen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også