ShippingWatch

ICS skuffet over Panama Canal Authority

International Chamber of Shipping kritiserer Panama Canal Authority for at ville hæve priserne i kanalen, mens shipping-industrien kæmper for at overleve.

Foto: Hamburg Süd

International Chamber of Shipping (ICS) er glade for, at Panam Canal Authority (PCA) har givet shipping-industrien mere tid til at forberede sig på stigningerne ved at flytte indførselstidspunkterne af prisstigninger på sejlads gennem kanalen til henholdsvis oktober 2012 og oktober 2013. Men samtidig er brancheorganisationen skuffet over, at mange af ICS' pointer i en tidligere kommentar til prisstigningerne ikke er blevet besvaret.

"Specielt vores observation af, at der ikke var blevet taget hensyn til effekten af de planlagte stigninger for shipping-selskaberne selv, eller af stigninger i andre omkostninger associeret med brugen af Panama-kanalen, på trods af det faktum at mange af sektorerne, der påvirkes af prisstigningerne, kæmper for at overleve i et ekstremt svagt marked," skriver ICS i en kommentar til PCA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs