ShippingWatch

Maersk forventer ændring af erstatningsdom

Maersk Line Limited forventer, at erstatningssagen mod rederiet fra en tidligere ansat styrmand vil blive omstødt ved appel. Det skriver A.P. Møller-Mærsks amerikanske datterselskab i en kommentar til ShippingWatch.

Foto: Maersk Line

A.P. Møller-Mærsks amerikanske datterselskab, Maersk Line, Limited, regner ikke med at skulle udbetale den erstatning, som en domstol i Florida ellers tilkendte den tidligere styrmand, William Skye.

"Maersk Line Limited er proaktiv omkring at implementere og monitorere procedurer for sikkerhed på arbejdspladsen for vores besætninger, og vores mangeårige indsats skaber en sikkerhedsbevidst arbejdskultur. Det er værd at bemærke, at juryen ikke fandt, at Maersk Line Limited overtrådte nogen regler omkring arbejde/hvile-begrænsninger. Vi er optimistiske omkring, at juryens dom vil blive omstødt ved appel," skriver Maersk Line Limited i en kommentar til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs