ShippingWatch

Rapport: Stigende tillid i shippingbranchen

Tilliden i shippingbranchen er stigende for fjerde kvartal i træk, og industrien forventer nye investeringer i det kommende år. Det viser den seneste tillidsmåling "Shipping Confidence Survey" fra shippingrevisorerne Moore Stephens, skriver Lloyd's List. Tililidsstigningen er dog ikke overvældende.

Foto: Hanjin

Det er positive nyheder i et flere steder negativt shippingmarked, som man kan læse i shippingrevisorernes Moore Stephens seneste rapport om tilliden i shippingbranchen. Tillidsniveauet i industrien steg i de tre måneder, som sluttede med maj 2012 op til det højeste niveau siden februar 2011, fremgår det af rapporten ifølge Lloyd's List.

Det er fjerde gang, at tilliden stiger kvartalsvist. Tilliden baserer sig tilsyneladende på forventninger om nye investeringer for en del af respondenternes vedkommende, på trods af også en formodet stigning i finansieringsomkostningerne over de næste 12 måneder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs