ShippingWatch

Avis: Yildrim parat med 250 mio USD for 10% af CMA CGM

Der har været mange rygter de seneste måneder om den tyrkiske storinvestor Yildrim Holdings interesse i CMA CGM. Nu skriver den franske avis Le Figaro, at Yildrim vil betale 250 mio. USD for ti procent af rederiet.

Foto: APM Terminals

Den franske avis La Figaro skriver tirsdag, at investoreren Yildirim vil betale 250 mio. dollar for 10 pct. af containerrederiet CMA CGM. Den 8. marts skrev Aktiefokus i morgenbrevet, at der var rygter om, at den tyrkiske storaktionær Yildirim Holding AS havde øget sin aktieandel til 30 pct. i CMA CGM fra tidligere 20 pct. for 250 mio. dollar, og den 8. maj skrev også Bloomberg News, at Yildirim Holding havde planer om at børsnotere CMA CGM. En øget indflydelse er interessant idet Robert Yildirim fra Yildirim-familiedynastiet i 1. halvår 2011 blokerede CMA CGMs ekspansionsplaner med skibsindkøb og modsatte sig koncernchef Rodolphe Saadé i rederiet.

 

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs