ShippingWatch

Fredriksen køber aktier tilbage i Seadrill

John Fredriksen sætter sig som bebudet igen på en større ejerandel af sit olierig-selskab Seadrill ved at købe aktier tilbage. Opkøbet vil fortsætte frem til 27. juni.

Den norske shippingmagnat John Fredriksen befæster sin position som den største aktionær i olierig-selskabet Seadrill. Ifølge Dagens Næringsliv har John Fredriksen mandag tilbagekøbt yderligere 600.000 Seadrill-aktier fra Goldman Sachs som en del af det opkøb, han har varslet vil fortsætte frem til den 27. juni. Indtil da vil John Fredriksen opkøbe 600.000 aktier per dag, har han bebudet.

Opkøbet er udløst af den garanti, han gav tidligere på året, da han solgte aktier for omkring en milliard norske kroner. I slutningen af februar solgte Fredriksen 24 millioner aktier til en række kunder hos Goldman Sachs til en kurs på 236. En del af købet var en garanti mod kursfald gennem de såkaldte put-optioner, der betød, at aktier kunne sælges tilbage inden for 90 dage til en pris på 235. Siden salget er kursen faldet med omkring 15 procent ifølge avisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs