ShippingWatch

Medie: EU vil kontrollere filippinske søfartsskoler igen

EU-kommissionen har meddelt Filippinerne, verdens største leverandør af søfarende til handelsflåden, at den vil sende en ny mission til landet for at kontrollere kvaliteten i de maritime uddannelser, inden den træffer endelig beslutning om et eventuelt forbud på de søfarendes certifikater.

EU-Kommissionen har udsat et forbud mod filippinske søfarende ombord på skibe under EU-flag i mindst et år. Forinden vil EUs agentur for maritim sikker, European Maritime Safety Agency (EMSA), sende en ny delegation til Filippinerne for påny at undersøge de problemer og mangler i landets maritime uddannelser, som EU tidligere har konstateret. Det skriver The Philippine Star i Manila.

Advokat Nicasio Conti, fungerende talsmand for Filippinernes nye enhed og kontrolmyndighed for uddannelse af søfarende, Marina, siger til avisen, at EU-Kommissionens transportdirektorat har informeret Filippinernes udenrigsministerium om, at Kommissionen ikke vil træffe nogen endelig beslutning i sagen før sidst på året eller i begyndelsen af 2013, og at man forinden vil sende en ny mission til landet. Denne mission vil især fokusere på de forskellige skoler og især vurdere, om de overholder de internationale STCW-standarder. Marina blev oprettet efter ordre fra præsident Aquino (foto). 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs