ShippingWatch

Medie: Germanischer Lloyd stopper arbejde med Iran

Det tyske klassificeringsselskab har besluttet at stoppe alt arbejde for iranske shipping-selskaber. Dermed slutter Germanischer Lloyd sig til bl.a. Lloyd's Register og Bureau Veritas, der også har droppet iransk arbejde. Det skriver nyhedssiden Maritime Executive.

Foto: Hasan Sarbakhshian (AP)

Germanischer Lloyd's følger nu andre klassificeringsselskaber i ikke at ville udføre opgaver for maritime virksomheder fra Iran. Det skriver Maritime Executive. Lloyd's Register og Bureau Veritas har tidligere meldt ud, at de ligeledes ikke vil påtage sig opgaver for iranske selskaber.

Germanischer Lloyd verificerede primært sikkerheds- og miljømøssige standarder for iranske selskaber og fartøjer, og de iranske fartøjer vil ikke kunne anløbe internationale havne uden en klassificering.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs