ShippingWatch

Maersk Line klar til at handle i akut krise

Krisen i 2008 kom også bag på Maersk Line. Så meget, at containerrederiet stod alt for uforberedt på situationen. Nu er der en plan i skuffen, hvis krisen bliver alvorlig.

Foto: Maersk Line

Hvs Maersk Line lærte noget af det økonomiske kollaps i verdensøkonomien i 2008, så er det bl.a., at rederiet skal være væsentligt hurtigere til at handle og neddrosle kapaciteten i sin containerflåde. Maersk Line har derfor brugt meget tid oven på krisen på at kunne reagere hurtigere.  Chief Product & Yield Officer Vincent Clerc mener derfor, rederiet er klar til at trække skibe ud, i det øjeblik situationen kræver det, da udbud af tonnage er det helt afgørende parameter for økonomien i industrien.

”Vi har brugt meget tid nu på at modellere tingene, i det tilfælde der skulle ske et stort fald i efterspørgslen. Det kunne være pga. Eurokrisen eller noget andet, der pludselig gør, at der er mindre efterspørgsel på vores services.  Det er nyt for os, men nu har vi nogle planer for, hvordan vi kan reagere relativt hurtigt på supply-siden i stedet for, at det varer så længe, som det måske har gjort hidtil,” siger Vincent Clerc til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs