ShippingWatch

Mærsk: Vi skal bevise vort værd

Skulle man et øjeblik tro, at fire måneders sygemelding og tunge tab i containerfarten kan ses på A.P. Møller - Mærsks topchef Nils Smedegaard Andersen, kan man roligt pakke troen væk igen.

På Finansanalytikernes virksomhedsdag var han tilbage i topform, beredvillig til at svare på spørgsmål og med overskud til at joke, selv om Mærsk-koncernen har sit at slås med - særligt i shipping hos Maersk Line, men også i oliedivisionen Maersk Oil & Gas. Set med Mærsk-øjne er det derfor noget bekymrende, at shipping og olie netop er de to hovedforretninger, men de sekunderes beslutsomt af de succesrige søstre i APM Terminals og Maersk Drilling, og tilsammen udgør de fire Mærsks fremtidige fundament.

"Kapitalallokeringen foregår mere og mere i de fire store forretningsområder. Nu skal vi selvfølgelig bevise, at vi kan levere i Maersk Oil og Maersk Line," fortalte Nils Smedegaard Andersen de fremmødte.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs