Maersk Line suspenderer tågetillæg efter kritik

Maersk Line har indtil videre suspenderet et planlagt, sæsonmæssigt tågetillæg i kinesiske Qingdao, oplyser rederiet. I sidste uge blev tillægget kritiseret af afskibere i Hongkong, der fandt tillægget uacceptabelt.
Foto: Maersk Line
Foto: Maersk Line

Maersk Line har indtil videre suspenderet et planlagt, sæsonmæssigt tågetillæg i kinesiske Qingdao, oplyser rederiet.

Maersk Line har for nylig fået kritik af sit tågetillæg i den kinesiske havn. Kunderne har været igennem mange uventede ændringer, som chefen for Hong Kong Shippers Council Sunny Ho ikke er begejstret for.

"Jeg synes ikke, det er rimeligt, og jeg synes faktisk, at det er uacceptabelt. Hvordan kan de implementere denne ekstra afgift? Hvordan kan de vide, om det vil være tåget eller ej? 100 dollar per teu er ikke et lille beløb, og det virker som om, det er blevet arbitrært valgt og pålagt kunderne fra Maersks side," sagde chefen for Hong Kong Shippers Council Sunny Ho i sidste uge ifølge Sea News.

Tågetillægget var planlagt fra den 20. juni til den 31. juli i år, da det normalt er tågesæson i Qingdao, hvilket ofte medfører forsinkelser i havnen, har Maersk Line tidligere oplyst.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også