ShippingWatch

Amerikansk tankgigant i nyt partnerskab

Amerikanske Teekay lægger 50 tankskibe ind i et nyt selskab sammen med management selskabet Anglo Eastern. Angiveligt en af de mest omfattende aftaler mellem et rederi og et uafhængigt managementselskab nogensinde. 

Foto: Jan Grarup

Det børsnoterede amerikanske tankrederi Teekay har indgået et strategisk partnerskab med Hongkongs ship management selskab Anglo Eastern. Aftalen er ifølge Tradewinds og avisen South China Morning Post sendt til kunder og er angiveligt et de største partnerskaber nogensinde mellem et uafhængigt management selskab og et rederi. Aftalen omfatter 50 tankskibe fra Teekay

Teekay bliver majoritetsejer i det fælles selskab, ligesom hovedparten af medarbejderne i selskabet vil komme fra Teekay, der kontrollerer en flåde på omkring 150 LNG-skibe, offshorefartøjer og tankskibe. Teekay er repræsenteret i 16 lande med ca. 6.400 ansatte på skibene og i land. 

Rederiet fik et beskedent overskud i første kvartal 2012 på 1,1 mio. USD mod tab på næsten 30 mio. USD i samme periode sidste år.

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM forventer kraftigt fald i fragtraterne

Udsigterne for containermarkedet ser noget mere dystre ud i den kommende tid, vurderer franske CMA CGM. Containerrederiet noterede dog stadig vækst på både top- og bundlinje i tredje kvartal.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs