ShippingWatch

Royal Arctic Line vil fastholde tilliden til skibsførerne

Ledelsen i Royal Arctic Line vil arbejde på at fastholde tillidsforholdet til rederiets skibsførere, efter at konflikten i DIS-sagen spidsede til fredag.  

Foto: Royal Arctic Line

Ledelsen i Royal Arctic Line vil nu sætte sine kræfter ind på at fastholde tillidsforholdet til rederiets skibsførere og bygge bro over de grøfter, der er opstået. Det siger kommunikationschef Jakob Strøm, Royal Arctic Line i Nuuk, i en kommentar til den dramatiske drejning, som den kommende retssag om nettolønningerne i DIS tog fredag, hvor Søfartens Ledere anklager DFDS og Royal Arctic Line for at have truet skibsførere til tavshed.

"Vii vil allerhelst bruge vores kræfter på at fastholde den tillid, som er helt nødvendig i forhold til vores dygtige skibsførere. Vi har i lighed med DFDS hele tiden sagt, at det er yderst problematisk, at der optræder flere skibsførere blandt sagsøgerne. Det finder vi uforenligt med den særlige stilling og den status, skibsførerne har i rederiet og i forhold til deres besætninger. Derfor indkaldte vi skibsofficererne til samtaler, hvor vi informerede dem om vores holdning. Efterfølgende har de valgt at trække deres stævninger, men jeg har meget svært ved at genkende retorikken om trusler, men mener ellers, det er en personlesag, hvad der er sagt til samtalerne. Vi synes, det er bekymrende, at Søfartens Ledere ikke respekterer den fortrolighed, der bør være," siger Jakob Strøm.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Lavere spotrater afspejles på BW LPG's bundlinje

BW LPG’s nettoindkomst fra spotsejladser gik ned med 16 pct. i første kvartal i forhold til sidste år. Selskabet lander dog et overskud og udbetaler udbytte til aktionærerne, viser kvartalsrapporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs