ShippingWatch

Skibsofficererne: Vi står fast

En afklaring af skibsførernes rettigheder i forhold til fastsættelsen af nettolønnen i DIS bliver dag for dag yderligere aktualiseret, siger direktør Fritz Ganzhorn, Søfartens Ledere, og henviser til, at regeringen barsler med endnu en ny skattereform.

En afklaring af skibsførernes rettigheder, i relation til fastsættelsen af nettolønnen i DIS, bliver dag for dag yderligere aktualiseret, siger direktør Fritz Ganzhorn til Søfartens Lederes eget website. Fritz Ganzhorn henviser til, at regeringen barsler med endnu en ny skattereform, og at den tilsyneladende indeholder fortsatte nedsættelser af både indkomstskatten og rentefradraget.

Samtidig slår han fast, at Søfartens Ledere vil føre en retssag helt igennem trods de seneste ugers dramatiske optrapning af konflikten mellem navigatører i DFDS og Royal Arctic Line, der ikke mener, at skibsførere som repræsentanter for ledelsen kan deltage i søgsmål mod deres egen ledelse:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs