ShippingWatch

Skibsfører i DIS-sagen: Jeg blev fritaget for tjeneste

Talsmanden for skibsførerne i Royal Arctic Line, skibsfører Torben Jakobsen, blev fritaget for tjeneste med løn på grund af striden om reguleringerne af nettolønningerne i DIS. Først da han trak sit navn fra stævningen mod rederiet, blev han inviteret tilbage på arbejde, fortæller han.

Torben Jakobsen, skibsfører i Royal Arctic Line og talsmand for rederiets officerer i den optrappede konflikt mellem Søfartens Ledere og Danmarks Rederiforening i den såkaldte DIS-sag, har i flere uger været fritaget for tjeneste med løn. Først torsdag i denne uge og efter at have trukket sit navn fra den stævning, Søfartens Ledere har sendt til Royal Arctic Line, har Torben Jakobsen fået besked fra sin arbejdsgiver om, at han kunne komme tilbage på arbejde.

Det fortæller Torben Jakobsen til, ShippingWatch. Ifølge Søfartens Ledere blev officererne i Royal Arctic Line, hvis navne fremgik af stævningen i retssagen (om reguleringen af nettolønningerne i DIS, red) mod rederiet, sat under pres under personlige samtaler med ledelsen. Efterfølgende trak de sig fra stævningen på nær to, der er på vej på pension.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs