ShippingWatch

DFDS: Ny konkurrent bag en tredjedel af nedgangen i Nordsø-forretning

North Sea RoRos indtog kan aflæses i en lavere Nordsø-omsætning hos DFDS. Konkurrencen ligger bag en tredjedel af faldet på Nordsøen, selvom påvirkningen er mindre end ventet, fastslår Niels Smedegaard, CEO i DFDS.

Foto: DFDS

Man kunne læse i DFDS' regnskab tirsdag, at omsætningen i Nordsøen var faldet grundet lavere efterspørgsel og en ny konkurrent. I dag løfter CEO Niels Smedegaard sløret for, at en tredjedel af rederiets nedgang skyldes den nye konkurrent, svenske North Sea RoRo.

"North Sea RoRo har været i gang fra slutningen af januar måned, og omkring en tredjedel af den nedgang, vi ser på Nordsøen, skyldes dem. Resten skyldes andre ting herunder vores terminaler, der også mangler en del volumen i forhold til samme kvartal året før," siger Niels Smedegaard til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs