ShippingWatch

Spekulationer om frasalg i Scandlines

På et bestyrelsesmøde i Scandlines på fredag er en opsplitning af det dansk-tyske rederi på dagsordenen, så fragtdelen på Østersøen sælges fra.

Foto: Rederiforeningen

Ejerne af Scandlines, kapitalfonden 3i Capital Group og investeringsselskabet Allianz Capital Partners, overvejer ifølge Søfart en opsplitning af det dansk-tyske rederi  og et frasalg af fragtdelen på Østersøen.

En opsplitning er angiveligt på dagsordenen på et bestyrelsesmøde i Scandlines på fredag, og ifølge tyske medier forventer fagforeninger, der organiserer de tyske søfolk, at blive indkaldt til et informationsmøde om sagen sidst i denne måned.

Ruten mellem Trelleborg og Rostock skulle helt blive overtaget af partneren Stena Line, mens ruten mellem Trelleborg og Sassnitz vil blive indstillet. Passagerdelen mellem Danmark og Tyskland og Sverige fortsætter under Scandlines.

 

Scandlines fyrer på land 

 

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM forventer kraftigt fald i fragtraterne

Udsigterne for containermarkedet ser noget mere dystre ud i den kommende tid, vurderer franske CMA CGM. Containerrederiet noterede dog stadig vækst på både top- og bundlinje i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs