ShippingWatch

Regionale klimaregler bekymrer søfartsorganisationer

Der er voksende bekymringer i de to store internationale søfartsorganisationer Bimco og IMO over udviklingen af regionale klimakrav til søfarten. Allerede fra 1. august i år vil amerikanske regler stille høje krav i et stort geografisk område.

Regionale klimaregler i de såkaldte SECA-zoner (Sulphur Emmisions Control Area) for skibes udledning af CO2 skaber voksende bekymringer i de to store internationale søfartsorganisationer Bimco og IMO, der frygter, at regionale regler og krav vil udvikle sig rundt om i verden og dermed skabe store vanskeligheder for shippingindustrien.

Fra 2015 må svovlindholdet i skibsbrændstof ikke være højere end 0,1 procent i Østersøen og Nordsøen - for de foreløbig to eneste regioner - og for at komme under grænsen, skal et et skib enten sejle på dyrere brændstof  eller bruge ny teknologi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs