ShippingWatch

Zim får sakset kreditvurdering

Israelske Zim har fået skåret sin kreditvurdering fra Standard & Poor's.

Verdens 17. største containerrederi, israelske Zim, har fået skåret sin kreditvurdering af den lokale filial af Standard & Poor's. Kreditvurderingsbureauet venter fortsatte underskud og faldende egenkapital. Det skriver shippingavisen Lloyd's List.

S&P har sænket vurderingen af Zims gæld til BB- fra BBB- med negative udsigter. Det er tæt på den laveste vurdering, der kan gives.

"De negative udsigter afspejler vores forventning om, at selskabet vil fortsætte med at rapportere negative pengestrømme fra dets fortsættende forretning i de kommende kvartaler og dermed erodere sin kapitalreserver, skriver S&P Maalot ifølge Lloyd's List.

Zim, der rapporterede et tab på 66 mio. dollar for sit tredje kvartal, er uenig i S&P's vurdering.

Ritzau Finans

Flere tegn på sprækker i rederisamarbejder

Mærsks containerrivaler dropper udvidelse 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs