ShippingWatch

Europæiske bankers udlån til shipping falder

De europæiske bankers finansiering til shippingindustrien er dalende med 3,5 pct., selvom finansieringen på internationalt plan er en smule i vækst. Det fremgår af en analyse fra shippinganalytikerne Petrofin, skriver Lloyds List.

Det ser bedre ud for finansieringen af shippingindustrien internationalt, men det halter fortsat i Europa, som er den største region for skibsfinansiering. De ledende udlånsporteføljer taber terræn på de samlede markedsandele, og de europæiske shippingudlånen faldt i 2011 med 3,5 pct. Det er konklusionen i en ny rapport fra shippinganalytikerne Petrofin, fremgår det i dag af Lloyd's List.

"De europæiske banker er stadig de dominerende, men gradvist begynder Europas bankproblemer at få en effekt," siger Ted Petropoulos, som er leder af Petrofin Research, med henvisning til de mindre lån end tidligere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs