ShippingWatch

Københavns Kommune udskyder maritim task force

En planlagt maritim task force, som skulle se på de maritime udviklingsmuligheder i Københavns Kommune, er foreløbigt lagt på køl. "Vi vil ikke køre parallelt med regeringens initiativ på det maritime område," lyder det fra kommunen.

Det var planen, at Københavns Kommune på torsdag ville præsentere en ny maritim task force bestående af en række personer med relevant baggrund, der skulle arbejde for at gøre den maritime udvikling i kommunen stærkere. Men nu er planen ændret. Københavns Kommune har valgt at vente med og måske slet ikke komme med en maritim task force, fordi kommunen ikke ønsker at lave dobbeltkonfekt med regeringens maritime vækstteam.

”Vi har faktisk skudt vores maritime task force lidt til hjørne. Vi har besluttet at sige, at vi vil se, hvad der sker fra nationalt plan. Regeringens maritime vækstteam skal levere deres resultater i oktober, og det vil vi se som nogle nationale rammebetingelser, som vi så kan putte lokalt indhold i,” siger erhvervschef Jakob Brandt fra Københavns Kommune.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs