ShippingWatch

Maersk: Shippingbranchen mangler åbenhed om miljøet

Maersk har præsenteret sin Sustainability Report 2012, ifølge World Maritime News. Branchen burde arbejde mere målrettet og mere transparent med miljøansvarlighed.

"Route 2" hedder Maersks seneste rapport om miljøansvarlighed og dermed lægger rederiet også op til pointen for hele branchen, at der eksisterer en anden vej at gå end den traditionelle, hvor man ikke arbejder målrettet og åbent med miljøspørgsmål. Det danske rederi mener, at vækst og miljøansvarlighed sagtens kan forenes og opfordrer andre rederier till at arbejde ud fra samme tankegang, ifølge World Maritime News.

"Global shipping står for 3-4 procent af den globale udledning af CO2. Men der er fortsat en stor mangel på gennemsigtighed og forståelse for konsekvenserne af shipping. Shippingindustrien er generelt ikke ret åben om, hvordan det går, måske meget forståeligt. Det truer troværdigheden i hele industrien," siger Lucas Vos, CCO i Maersk Line.

"Vi har brug foir udstikke en alternativ rute. Med Route 2 håber vi, vi kan hjælpe vores kunder, lovgivere og NGOere, ja selv forbrugere med at stille bedre spørgsmål. Dette burde lægge pres på shippingindsutrien," fortsætter Vos, ifølge World Maritime News.

 

 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs