ShippingWatch

Norden: Asiatisk kulmarked afventer store investeringer

Markedet for transport af kul i den fremgangsrige asiatiske region kommer til at stige, når investeringer i minerne i Australien og Indonesien og i de indiske havne falder på plads, lyder det fra Peter Borup, Group Senior Vice President og chef for Norden Shipping i Singapore.

Foto: Rederiforeningen

SINGAPORE. Behovet for transport af kul vil stige mærkbart de kommende år på trafikken i Sydøstasien og Australien, forudser managing director i Norden Shipping (Singapore) Peter Borup.

"Indonesien eksporterer i dag 230 millioner mt kul. Med de udvidelser, der er planlagt, vil eksporten stige med 125 miollioner mt kul mellem 2013 og 2017. Den sammen tendens ser vi i Australien, hvor kapaciteten inden for kul vil blive fordoblet i løbet af de nærmeste fire år," sagde Peter Borup på et pressemøde onsdag, der blev afholdt i Nordens hovedsæde i Singapore.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs