ShippingWatch

Lloyd's List: Mærsk gjorde et kæmpe indtryk på os

Mærsk Mc-Kinney Møller skabte panik på Lloyd's List og de ikke overvældende imponerende redaktionslokaler til modtagelse af et ikon, da skibsrederen med kort varsel bebudede sin ankomst.

Mærsk Mc-Kinney Møller efterlod et stort indtryk blandt journalister og ansatte, da han for nogle år siden lagde vejen forbi det traditionsrige britiske shippingmedie Lloyd's List i London.  Nogle uger forinden havde avisen tildelt ham en pris, Lloyd's List Lifetime Achievement, for hans store indsats i international shipping. Mærsk Mc-Kinney Møller måtte melde afbud til selve ceromonien og prisoverrækkelsen, som han beklagede i et lille "charmerende" brev, som Lloyd's List skriver mandag efter meddelelsen om skibsrederens død.

"Han gjorde et enormt indtryk, da han mødte personligt op nogle uger efter," skriver Lloyd's List, der konstaterer, at redaktionen blev grebet af en vis form for panik, da han meldte sin ankomst: "Det var ikke de smarteste lokaler at modtage en ikonisk personlighed, hvis fly denne dag i øvrigt var forsinket, ligesom skibsrederen blev yderligere forsinket i trafikken i London. Men han insisterede på møde op og takke for prisen."

Mærsk Mc-Kinney Møller tilbragte 30 minutter på redaktionen, hvor han gik rundt og talte med den ansatte. I øvrigt sammen med daværende topchef i Mærsk Jess Søderberg og chefen ffor Mærsk i UK, Michael hassing.

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs