ShippingWatch

Norden holder igen med lønstigninger

"Mådehold" er nøgleordet for ledende medarbejdere og ansatte i øvrigt i Norden. Der har kun været beskedne lønstigninger, og bonusudbetalingen i april bliver den laveste i mange år.

Selvom Nordens bestyrelsesformand, Mogens Hugo, kan se lyset for enden af tunnelen, er det ikke noget, som hverken ledende medarbejdere eller ansatte i øvrigt kommer til at mærke i form af klækkelige bonusser eller lønstigninger. Formanden understreger i sin beretning for 2011, at "en meget vigtig knap eller parameter er at udvise mådehold og styre omkostningerne stramt."

Det går igen i omfanget af bonusser, der blev tildelt medarbejderne for 2011, og som kommer til udbetaling med lønnen her i april. Norden tildelte bonusser på 2,6 millioner USD, hvilket er det laveste beløb i flere år. Oveni blev der ikke givet kollektiv bonus, og de individuelle bonusser blev sænket markant i form af mindre beløb til færre medarbejdere, og der var ingen bonus til direktionen for 2011.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs