ShippingWatch

Torm opnår betinget henstand og principaftale

Torm har indgået en betinget principaftale om en langsigtet finansiel løsning, oplyser selskabet. Bankerne og ejerne af den indchartrede tonnage vil, såfremt aftalerne færdigforhandles, opnå en betydelig ejerandel i Torm A/S. Dermed synes den græske hovedaktionær Gabriel Panayotides (foto) dage at være talte i det kriseramte rederi.

Foto: LARS KRABBE

Torm meddeler, at selskabet og bankgruppens koordinationskomité har aftalt en betinget henstand med betaling af afdrag og finansielle covenants på skibsfinansieringen indtil 30. april 2012. Aftalen om henstand forventes ifølge en meddelse fra Torm til Københavns Fondbørs at blive ubetinget i løbet af de kommende dage.

Derudover har Torm indgået en betinget principaftale om en langsigtet finansiel løsning med bankgruppens koordinationskomite og de største ejere af indchartret tonnage. Aftalen vil blandt andet stille arbejdskapital til rådighed og give betydelig henstand med betaling af afdrag og finansielle covenants på de eksisterende skibsfinansiering.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs