ShippingWatch

DFDS opjusterer forventninger efter køb af Älvsborg-terminalen

DFDS opjusterer omsætningsforventningerne til 2012, efter at købet af Älvsborg-terminalen i Göteborg er blevet godkendt af EU-Kommissionen mandag.

Omsætningen ventes at stige med cirka 200 mio. kr. i forhold til tidligere udmeldte forventninger. Her annoncerer selskabet forventninger om uændret omsætning i forhold til 2011, hvor det omsatte for 11,6 mia. kr.

Købet ventes ikke at have nogen væsentlig indvirkning på indtjeningen i 2012. Tidligere har selskabet udmeldt et forventet resultat før skat og særlige poster på 450 - 500 mio. kr.

DFDS offentliggjorde købet af ro/ro-terminalen i oktober 2010 for 48 mio. kr. DFDS har 65 pct. af et joint venture, hvor resten ejes af C.Ro Ports fra Luxembourg.

EU-Kommissionen har efter en grundig undersøgelse konkluderet, at der ikke var noget konkurrencehæmmende i købet, da der er tilpas med andre færgeterminaler og -operatører på markedet i Göteborg.

RITZAU FINANS

DFDS: Endelig klarhed efter EU-afgørelse

DFDS får grønt lys til svensk havnekøb 

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs