ShippingWatch

Torm tavs om oplysninger om sammenbrud

I Torms hovedkvarter vil man hverken be- eller afkræfte oplysninger i Financial Times om, at de to interesserede investorgrupper fra sidste uge er ude igen, og at forhandlingerne er brudt sammen.

Foto: S¯LBECK CHRISTIAN KLINDT

Torm vil hverken be- eller afkræfte forlydender om, at de langstrakte gældsforhandlinger om rederiet Torms fremtid er brudt sammen.
"Når der ligger et konkret resultat af forhandlingerne, vil det blive kommunikeret i en selskabsmeddelelse."
Sådan lyder beskeden fra Torms press officer Jacob Risom, efter at avisen Financial Times i dag har skrevet, at de to investorgrupper, som Torm selv fortalte om i starten af sidste uge, er ude af forhandlingerne igen. Ifølge avisen er det mest sandsynlige udfald nu, at Danske Bank, Nordea og Danmarks Skibskredit gennemfører en restrukturering, så Torm undgår en formel konkurs, som vil kræve tid og penge.
"Vi kan ikke kommentere på igangværende forhandlinger," siger Jacob Risom.

Investorgrupperne kan ifølge Financial Times blive involveret i forhandlingerne igen på et senere tidspunkt, hvis restruktureringen lykkes, siger avisens kilder, så bankerne ikke skal stå for rederidrift over en længere periode.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs